hello@dlmrconsulting.com

Online Marketing

Hatékony marketing csatornák, amelyek ügyfelkörét bővíthetik.

Egy minőségi weboldal mellé segítségedre lehetünk egy jól megtervezett online marketing startégiával is. A 21. század leghatékonyabb marketing eszközeit tesszük a kezedbe.

status update

Amiben segíthetünk

A közösségi média számos előnnyel rendelkezik: pontos célzási lehetősségeket kínál, relatív olcsó marketing eszköz, célcsoportok szegmentálhatók a felhasználók tulajdonságai alapján, hasznos adatokat kapunk ami segít a következő kampányunk még sikeresebbnek megtervezni, nem csak a céget és az ügyfelet köti össze, hanem ügyfelet és ügyfelet, hirdetésünk azoknak jelenhet meg akik érdeklődnek termékünk/cégünk iránt, segít a szakmai imázs kiépítésében.

Amit biztosítunk

Online Marketing kampányát az alábbi pontok alapján készítjük el és visszük végbe vállalkozása növekedése érdekében.

social share

Proaktív Kampány Menedzsment

Elkészített hírdetése a kampánya végéig a felügyeletünk alatt áll a legjobb eredmények elérése érdekében

success_factors

Részletes Analitika Eredményekről

Online Marketing kampányáról a végén egy kidolgozott riportot kap csapatunktól melyben a hatékonyságát elemezzük

goals

Professzionális Célközönség Választás

Segítünk a megfelelő célközönséget megtalálni kampányához, hogy a lehető legnagyobb konverziója legyen

social dashboard

Kreatív kampány

Kreatív csapatunknak köszönhetően, kampánya egyedi és ötletes hírdetésekből lesz kialakítva

social influencer

Fejlett Marketing Technikák

A legújjabb és leghatékonyabb online marketing eszközöket és technikákat használva folytatjuk marketing kampányainkat

personal settings

Személyre Szabott Stratégia

A kampányának stratégiája vállalatára lesz szabva, mellyel biztosítjuk, hogy egyedi hírdetésekkel szolgáljuk a célközönséget

Szolgáltatásaink

Google Ads hirdetések

Az egyik legjobban célzott online marketing eszköz a keresőhirdetés. Ha leendő ügyfeled a tiédhez hasonló vállalkozást keres a Google Keresés és Térkép szolgáltatásban, elsőnek hozzád juthat el. Ezeknek a kampányoknak rendkívül magas a megtérülési rátája hiszen célzottan segít felhívni a potenciális ügyfelek figyelmét.

Facebook hirdetések

Több mint 5 millió magyar rendelkezik Facebook fiókkal, azonban a hatalmas ügyfélkör még nem jelenti azt, hogy hatékony lehet bármilyen hirdetés. Csapatunk segít abban, hogy hirdetésed megfelő célzásban, a megfelelő célközönséghez eljusson ezzel maximalizálva az egyik legnagyobb közösségi oldal nyújtotta lehetőségeket. A Facebook-család több különböző hirdetéstípus használatát támogatja a Facebookon, az Audience Networkben és a Messengerben. Minden hirdetés két összetevőből áll. Ezek a következők: a formátum (ahogyan a hirdetés megjelenik) és az elhelyezés (ahol megjelenik). A Facebook hirdetés nagy előnye tehát, hogy sok ügyfelet érhetünk el, célozhatunk és megjelenés után fizethetünk.

Instagram hirdetések

A közösségi médiában hatalmas lehetőség nyílik arra, hogy növeljük a keresletet cégünkre, termékünkre. A felhasználók egyre több időt töltenek többek között az Instagramon is, így remek lehetőség arra, hogy a számodra potenciális ügyfél könnyedén megtaláljon téged. Az instagramos hirdetéseknek több fajtája is van: hirdetések a Stories funkcióban, fényképes hirdetések, videós hirdetések, galéria formátumú hirdetések, kollekció típusú hirdetések, hirdetések a Felfedezés oldalon. Csapatunk segít kiválasztani a neked legmegfelelőbbet. Az Instagramon azok a cégek lesznek előnyben, akik ki tudják használni a platform egyediségét, és inkább a márkaépítésre fókuszálnak az azonnali eladás helyett - ebben segít neked csapatunk.

Szeretnél ízelítőt kapni abból, amit a DLMR Consulting tehet érted?

Töltsd ki ezt az űrlapot kevesebb mint egy perc alatt és kapj egy professzionális beszámolót a weboldaladról 24 órán belűl.